Welkom bij NND Fabriekswinkel!

Boxsprings

Arizona

Arizona

€ 799,00 Excl. BTW: € 660,33

Arizona - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Arizona boxspring aan. Het is een boxspring dat gebruik maakt van een nieuwe veer technologie, wat afgewerkt is met een moderne en stijlvolle look. ..

Base deluxe

Base deluxe

€ 599,00 Excl. BTW: € 495,04

Base deluxe - BoxspringsEen prachtige en subtiele boxspring van de deluxe line. Het gestoffeerde hoofdbord van Base deluxe is minimalistisch wat deze boxspring een moderne karakter geeft. Dat karakter krijgt de finishing touch door de toevoeging van de mooie L-vormige poten.  Hoofdbord Gecapitonneerd  ..

Caramel deluxe

Caramel deluxe

€ 675,00 Excl. BTW: € 557,85

Caramel deluxe - BoxspringsEen prachtige en subtiele boxspring van de deluxe line. Het gecapitonneerd hoofdbord van Caramel deluxe zorgt voor een robuust modern karakter. Dat karakter krijgt de finishing touch door de toevoeging van de mooie vierkante poten. Zowel de boxen als de matras worden gestoffeerd in dezelfde kleur en stof als het hoof..

Cave

Cave

€ 450,00 Excl. BTW: € 371,90

Cave – BoxspringsDe boxspring Cave is uniek in zijn soort door de opbergruimte in de boxen. Hierdoor creëert u namelijk extra opslagruimte voor bijvoorbeeld je kleding of bedtextiel. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van het ligcomfort. Door het pocketveer matras heb je gegarandeerd een perfecte nachtrust. Hoofdbord Recht met blokken ..

Flash

Flash

€ 799,00 Excl. BTW: € 660,33

Flash – BoxspringsDe boxspring Flash is uniek in zijn soort door de opbergruimte in de boxen. Hierdoor creëert u namelijk extra opslagruimte voor bijvoorbeeld je kleding of bedtextiel. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van het ligcomfort. Door het pocketveer matras en koudschuim topdekmatras heeft u gegarandeerd een perfecte nachtrust. Hoofdbord ..

Lady

Lady

€ 899,00 Excl. BTW: € 742,98

Lady - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Lady boxspring aan. Het is een boxspring dat gebruik maakt van een nieuwe veer technologie, wat afgewerkt is met een moderne en stijlvolle look. *aanw..

Majestic

Majestic

€ 999,00 Excl. BTW: € 825,62

Majestic - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Majestic boxspring aan. Het is een boxspring dat gebruik maakt van een nieuwe veer technologie, wat afgewerkt is met een moderne en stijlvolle look.&nb..

Mars 1

Mars 1

€ 399,00 Excl. BTW: € 329,75

Mars 1 - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Mars 1 boxspring aan. Het is een budgetvriendelijke en stijlvolle boxspring. Deze complete boxspring is gemaakt van topmaterialen. Bestaande uit Pocket ..

Mars 2

Mars 2

€ 375,00 Excl. BTW: € 309,92

Mars 2 - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Mars 2 boxspring aan. Het is een budgetvriendelijke en stijlvolle boxspring. Deze complete boxspring is gemaakt van topmaterialen. Bestaande uit Pocket ..

Promo box

Promo box

€ 189,00 Excl. BTW: € 156,20

Promo box – BoxspringsDe boxspringset Promo box uit de Primaire collectie is volledig uitgevoerd met matrassen, hard boxen en hoofdbord. Is een budgetvriendelijke boxspring. De bonellvering matrassen geven ondersteuning aan je lichaam. Er zijn vele combinaties mogelijk bij het samenstellen van de boxspringset waardoor deze geheel naar eigen we..

Pulsar deluxe

Pulsar deluxe

€ 619,00 Excl. BTW: € 511,57

Pulsar deluxe - BoxspringsEen prachtige en subtiele boxspring van de deluxe line. Het gecapitonneerd hoofdbord van Pulsar deluxe zorgt voor een chic uiterlijk. Dat karakter krijgt de finishing touch door de toevoeging van de mooie  poten. Zowel de boxen als de matras worden gestoffeerd in dezelfde kleur en stof als het hoofdbord.  ..

Riva

Riva

€ 725,00 Excl. BTW: € 599,17

Riva - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Riva boxspring aan. Het is een moderne en stijlvolle boxspring. Deze complete boxspring is gemaakt van topmaterialen. Bestaande uit Pocket veer boxen inc..

Strak

Strak

€ 599,00 Excl. BTW: € 495,04

Strak – Elektrische boxspringOpzoek naar een haalbare optimale slaapcomfort? Ontdek dan nu het heerlijk, betaalbare ligcomfort van de elektrische boxspring Strak. Met zijn mee bekleedde matras 7-zone pocketveer matras, koudschuim topdekmatras en zowel aan de hoofd en voetzijden verstelbaar geniet u optimaal van een tijdloos design.*aanwezig in..

Turino

Turino

€ 749,99 Excl. BTW: € 619,83

Turino - BoxspringsSlapen op een boxspring is van groot belang door de hedendaagse drukte en stress. Om dit te verminderen is een goed nachtrust van belang. Om u hiermee van dienst te zijn bieden wij u de Turino boxspring aan. Het is een comfortabele en stijlvolle boxspring. Deze complete boxspring is gemaakt van topmaterialen. Bestaande uit Pocket v..

Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14